Webinar en masterclasses 'Zaalhockey' in november en december

Webinar en masterclasses 'Zaalhockey' in november en december

Nog een paar wedstrijden op het veld en dan is het tijd om het kunstgras in te ruilen voor de zaal. Maar zaalhockey is toch echt een ander spelletje dan veldhockey. Laag zitten, via de balk spelen, dobbelsteen vijf, het huis: hoe zat het ook alweer? We geven graag antwoord op al jouw vragen tijdens het webinar ‘Zaalhockey’ op 19 november om 20.00 uur en de daaropvolgende masterclasses in november en december. Het webinar en de masterclasses zijn bedoeld voor trainers en coaches van alle teams die gaan zaalhockeyen en worden gegeven door Marieke Dijkstra. Dus wil jij ook weer even een opfrisser? Meld je dan nu aan!

Marieke Dijkstra werd als speelster meerdere keren Nederlands Kampioen Zaalhockey. Daarnaast werd ze Europees (2002) én Wereldkampioen (2007) in de zaal. Na haar hockeyloopbaan is ze als coach aan de slag gegaan bij onder andere Voordaan en Pinoké. Ook is ze bondscoach van Oranje Dames Zaal waarmee ze in 2014 Europees en in 2015 Wereldkampioen werd. Kortom; een echte zaalhockeyspecialist!

Op 19 november: webinar Zaalhockey

We starten met een gratis webinar op maandag 19 november om 20.00 uur. Marieke Dijkstra sluit bij ons aan om haar kennis te delen en vragen van kijkers te beantwoorden. Meld je aan via deze link of via onderstaand aanmeldformulier:

Van theorie naar praktijk: masterclasses in november en december

Maar hoe passen we de theorie dan toe tijdens de training of wedstrijd? Dit laten we zien tijdens masterclasses in het land. Met behulp van een demonstratieteam brengen we de theorie uit het webinar in praktijk in de zaal. Door middel van activerende werkvormen word je als trainer/coach betrokken bij de training! Een mooie gelegenheid om vlak voor het zaalseizoen je kennis op het gebied van zaalhockey een goede opfrisbeurt te geven. Meld je nu aan!

Maandag 26 november, 19.30 – 22.00 uur – district Zuid-Holland – locatie: MHC Zoetermeer

Dinsdag 27 november, 19.30 – 22.00 uur – district Midden Nederland – locatie: S.V. Kampong

Zondag 2 december, 18.00 – 20.30 uur – district Noord Nederland – locatie: Sneeker MHC

Maandag 10 december, 19.30 – 22.00 uur – district Zuid Nederland – locatie: H.V. HOD

Dinsdag 11 december, 19.30 – 22.00 uur – district Noord-Holland – locatie: AH & BC Amsterdam

 

Deel deze pagina