Webinar vernieuwde Funkey programma

Webinar vernieuwde Funkey programma

Hockey is er voor iedereen, dus ook voor de allerkleinsten! Om 4- en 5-jarigen alvast op een leuke en natuurlijke manier kennis te laten maken met sportief bewegen lanceerde de KNHB 10 jaar geleden Funkey. Bij Funkey gaat het om spelenderwijs goed leren bewegen: FUN in goed leren bewegen is KEY!

Na 10 jaar krijgt Funkey een make-over. De beweegvormen en oefeningen krijgen een upgrade. Ze zijn speelser ingericht met meer parcours en wedstrijdjes voor de kinderen. Maar ook de visuele vorm krijgt een upgrade. Funkey zal daardoor nog beter aansluiten op de belevingswereld van de kinderen. En we hebben een heel leuk hulpmiddel ontwikkeld waardoor het voor verenigingen eenvoudiger wordt om ouders mee te nemen in het belang van breed motorisch bewegen op de hockeyvereniging.

Webinar

Op 30 augustus om 19.30 uur organiseren we voor contactpersonen Funkey, coördinatoren van de Jongste Jeugd, trainers van deze doelgroep en verenigingsbestuurders een webinar waarin we je meenemen in ons vernieuwde Funkey programma.

Programma
Het programma is opgedeeld in twee delen waarbij je zelf kunt beslissen of je het hele webinar volgt of alleen het eerste deel.

Deel 1 (19.30 – 20.15 uur)

  • De achtergrond van Funkey
  • Belang van breed motorisch bewegen
  • Tips om Funkey uit te dragen op jouw vereniging en ouders op een leuke manier te betrekken bij het programma

Deel 2 (20.15 – 21.00 uur)

  • Het vernieuwde Funkey programma uitgelegd
  • Wat houdt jouw rol als Funkey trainer in?
  • Funkey oefeningen in het KNHB Kenniscentrum toegelicht

Aanmelden

Biedt jouw vereniging Funkey aan? Meld je hieronder dan aan voor het webinar zodat je weet wat er gaat veranderen. Heeft jouw vereniging nog geen ervaring met het Funkey programma? Meld je ook dan aan. De introductie van het nieuwe programma en de hulpmiddelen die we aanbieden, kunnen een hele mooie aanleiding zijn om binnen jouw vereniging te starten met Funkey.

Aanmelden is niet meer mogelijk

Deel deze pagina