Wedstrijdprogramma seizoen 2022-2023 gepubliceerd

Wedstrijdprogramma seizoen 2022-2023 gepubliceerd

Na de publicatie van de Hoofdklasse tot en met 3e Klasse, heeft de competitieleiding van de KNHB vandaag ook het programma van de 4e Klasse, alle topcompetities jeugd en andere bonds- en districtscompetities 2022-2023 gepubliceerd. Alle wedstrijden worden momenteel ingelezen in het Match Center en zijn zo snel mogelijk te zien op knhb.nl en hockey.nl en in de hockey.nl app.

Bij Hockey7 is de inschrijvingsdeadline net gesloten en er wordt nu hard gewerkt aan de indelingen en het wedstrijdprogramma. Dit volgt dus binnenkort.

Match Center vervangt Standenmotor

De oude standenmotor van de KNHB is deze zomer vervangen door het nieuwe Match Center. Je vindt er net als voorheen alle wedstrijden, uitslagen en de standen in de poules. En in het Match Center van de hockey.nl app kun je direct het DWF gebruiken. Zie je het Match Center niet als je de hockey.nl app opent, dan moet je de app even updaten.
De komende maand wordt het Match Center nog verder aangepast. Zo is het straks onder andere mogelijk direct een competitie, zoals de Hoofdklasse, te volgen.

Deel deze pagina