Wedstrijdprogramma's Promotieklasse tot en met 3e klasse Standaardteams bekend

Wedstrijdprogramma's Promotieklasse tot en met 3e klasse Standaardteams bekend

In navolging van de publicatie gisteren van het wedstrijdprogramma van de Hoofdklasse Dames en Tulp Hoofdklasse Heren heeft de competitieleiding vandaag het wedstrijdprogramma gepubliceerd van alle competities voor standaardteams met uitzondering van de 4e Klasse.

Het wedstrijdprogramma wordt op dit moment ingeladen in het Match Center en is aan het einde van de dag daar inzichtelijk. Het Match Center is de nieuwe naam van de Standenmotor en wordt in de maand augustus verder geoptimaliseerd. Volgende week wordt het programma ook ontsloten via de hockey.nl app.

Bij het opstellen van het wedstrijdprogramma is – waar kan – zoveel mogelijk rekening gehouden met de door verenigingen ingediende wensen. Gezien de hoeveelheid wensen was dit echter niet altijd mogelijk.

De competitieleiding van de KNHB werkt samen met de verenigingen nog druk aan de indelingen van alle andere competities en zal in augustus daarvoor de wedstrijdprogramma’s opstellen. Al deze wedstrijdprogramma’s worden uiterlijk rond 20 augustus gepubliceerd.

Deel deze pagina