Wie wint de Vrijwilligerstrofee 2017?

Wie wint de Vrijwilligerstrofee 2017?

Het is belangrijk vrijwilligers regelmatig in het zonnetje te zetten en ze te laten weten dat ze onmisbaar zijn voor de club. In dit kader reikt de KNHB ieder jaar de Vrijwilligerstrofee uit. Vorig jaar won Hans Otten (H.C. Naarden) in de categorie commissaris breedtehockey en voorzitter TC junioren.

Ieder jaar bepaalt de KNHB de categorie van de verkiezing. Dit jaar zijn we op zoek naar een vrijwilliger die zich hard maakt voor een Veilig SportKlimaat binnen de hockeyvereniging.
Let op: het gaat om vrijwilligers, dus een commissie- of bestuurslid en niet een medewerker in dienst. De vrijwilliger maakt kans op de Vrijwilligerstrofee 2017.

Eenmalig een andere opzet

Doordat we vanuit het actieplan ‘Naar een veiliger sportklimaat’ jaarlijks een prijsactie hebben en de categorie voor de Vrijwilligerstrofee dit jaar ook focust op dit onderwerp, bundelen we deze dit jaar. Daardoor zijn er dit keer meerdere prijzen te winnen. Er wordt namelijk per district een districtswinnaar gekozen. Daarvan wint één vrijwilliger, de Vrijwilligerstrofee 2017, met de daarbij horende cheque van € 5.000,-. De overige vijf districtswinnaars ontvangen allen een cheque van € 1.000,-. Voor alle prijzen geldt dat het bedrag ingezet dient te worden voor de categorie waarvoor iemand de cheque wint, in dit geval dus een Veilig Sportklimaat.

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk. De prijs wordt op 27 januari 2018 tijdens het Nationaal Hockeycongres in Utrecht uitgereikt. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Annemieke Denneman via annemieke.denneman@knhb.nl of 0303077603.

Deel deze pagina