Wint jouw vereniging de KNHB Bestuurderstrofee 2020?

Wint jouw vereniging de KNHB Bestuurderstrofee 2020?

Elke vereniging vervult op zijn eigen manier een belangrijke maatschappelijke rol. Voor de KNHB Bestuurderstrofee 2020 zijn wij op zoek naar het bestuur dat net een stapje verder is gegaan en een specifiek maatschappelijk thema heeft aangepakt waarmee een wezenlijk verschil is gemaakt.

Heeft het bestuur van jouw vereniging dit verschil gemaakt? Verwoord dan in maximaal 500 woorden wat zij op het gebied van maatschappelijke impact hebben gedaan. De jury hanteert bij de beoordeling van de inzendingen onder meer als criterium of de beschreven prestatie eenvoudig door andere hockeyverenigingen toegepast kan worden. Logischerwijs zal ook de impact en de mate van creativiteit in de beoordeling meegenomen worden. Misschien is jouw vereniging dit jaar wel de winnaar van de KNHB Bestuurderstrofee.

De winnaar ontvangt naast de bestuurderstrofee een cheque t.w.v. 5.000 euro. De nummers twee en drie ontvangen een uitdagende hockeyclinic voor 100 personen.

In 2019 ging de bestuurderstrofee naar Almeerse Hockeyclub. Het thema was in dat jaar “behoud van leden”. Het bestuur werd door de jury geroemd om het feit dat ze continu in gesprek is met haar leden om meer initiatieven te ontplooien die het nog leuker maken om lid te zijn en om lid te blijven van de club.

Aanmelden
Wil je jouw vereniging aanmelden? Stuur jouw motivatie voor 10 mei per mail naar annemieke.denneman@knhb.nl. Vermeld bij de inzending duidelijk de naam van je vereniging en de gegevens van de contactpersoon van deze vereniging.

Wij kijken uit naar jullie inzending!

Deel deze pagina