Ziggo Sport start met Hoofdklasse hockeyprogramma

Ziggo Sport start met Hoofdklasse hockeyprogramma

Vanaf de start van de tweede helft van het seizoen, op 26 februari, komt Ziggo Sport in samenwerking met HHcv, Eyecons en de KNHB met een wekelijks samenvattingsprogramma van de Hoofdklasse hockeycompetitie. In het programma wordt teruggekeken op de gespeelde ronde uit zowel de dames als de heren Hoofdklasse hockeycompetitie.

Het programma wordt op zondagavond van 22:30 uur tot 23:15 uur uitgezonden, direct na het door Jack van Gelder gepresenteerde voetbalpraatprogramma Rondo. De presentatie is in handen van John van Vliet. Naast de samenvattingen blijft Ziggo Sport op de zondag regelmatig wedstrijden uit de Dames en Heren Hoofdklasse live uitzenden.

Willem van der Marel, bestuurslid namens de HHcv: ‘Als overkoepelend orgaan namens de Hoofdklasse hockeyclubs streven wij naar een betere positionering van de Hoofdklasse hockey om een attractief platform te zijn voor hockeyfans en merken. Tezamen met de KNHB en Eyecons gaan wij als clubs onze collectieve ambities verder vormgeven. Een belangrijke aanjager is mediabereik, dus wij zijn heel content met Ziggo Sport als televisiepartner.’

Directeur Erik Gerritsen van de KNHB vult aan: ‘Omdat dit programma een aanvulling is op de afspraken die er al zijn met NOS en Ziggo Sport over (live) registratie, kunnen nu nog meer sport- en hockeyfans van tophockey op televisie genieten. Het is uniek dat alle wedstrijden uit de Hoofdklasse hockey op televisie in beeld gebracht gaan worden.’

Eyecons, het platform voor exploitatie van media, marketing en fan data ten dienste van de sport, gaat de clubs uit de hoogste divisie van het hockey de komende jaren ondersteunen in haar centrale marketing visie. Eyecons is een initiatief van sportmarketingbureau House of Sports en media- en content producent Southfields.

Deel deze pagina