Hockeyen met de helden van Oranje? Geef je op voor de Hockey Fandag!

Hockeyen met de helden van Oranje? Geef je op voor de Hockey Fandag!

Wil jij in de herfstvakantie hockeyen met de internationals van Oranje? Dat kan! Krijg tips van Yibbi Jansen over het slepen van een strafcorner en leer hoe je moet scoren van Duco Telgenkamp. Omdat de KNHB en Rabobank dit jaar allebei iets te vieren hebben zijn er dit jaar maar liefst 6 fandagen door het hele land. ​

Clinics, handtekeningen en foto’s

De Hockey Fandag – welke mogelijk wordt gemaakt door Rabobank – is inmiddels een jaarlijks fenomeen geworden. Jeugdige Oranje-fans krijgen een onvergetelijke dag met clinics, handtekeningen en foto’s met de kersverse Europees kampioenen.

6 locaties verspreid over 2 dagen

De opzet is dit jaar iets anders dan voorheen. De Hockey Fandag is namelijk op 6 locaties verdeeld over twee dagen; woensdag 18 oktober en woensdag 25 oktober. Kinderen in de O10, O12 en O14 kunnen zich individueel opgeven voor deelname aan de Fandag en je kan ook een vriendje of vriendinnetje meenemen. Ook nieuw dit jaar: iedereen is welkom! Dus je hoeft geen lid te zijn van een hockeyvereniging. Daarnaast zitten er geen kosten aan de deelname verbonden. Wanneer er te veel aanmeldingen zijn, wordt er geloot.

De internationals van Oranje verdelen zich over de verschillende locaties door het land, per locatie zijn er dus andere dames en heren van Oranje aanwezig!

LET OP: Inschrijven is niet meer mogelijk

 

Deel deze pagina