Pers

Pers die verslag wil doen van wedstrijden van het Nederlands Elftal moet zich accrediteren voor de betreffende wedstrijd/het evenement.

FIH Pro League: thuiswedstrijden in juni

In juni spelen de beide Nederlandse Elftallen hun resterende thuiswedstrijden in de FIH Pro League. Graag nodigen we je uit hierbij aanwezig te zijn.

Als je één of meerdere van deze wedstrijden wilt bezoeken, dien je je aan te melden voor 25 mei 2019 via het digitale aanmeldformulier op de FIH Pro League website. Wanneer we je formulier in goede orde ontvangen hebben, sturen we je een ontvangstbevestiging. Indien je aanvraag wordt goedgekeurd, ontvang je van ons een e-mail. Deze versturen wij zo snel mogelijk na sluiting van de inschrijvingstermijn. Heb je nog een vraag? Neem dan contact op via pers@knhb.nl.

Play-offs 2018-2019

Voor de wedstrijden van de play-offs van de Livera Hoofdklasse Dames en de Hoofdklasse Heren kun je je aanmelden bij de thuisspelende vereniging. Hieronder vind je een overzicht van de contactpersonen:

H.C. ’s-Hertogenbosch Anneke van den Broek communicatie@hcdenbosch.nl
SCHC Daphne Lankhout om@schc.nl
HC Oranje-Rood Monique Ward playoffs@hcoranje-rood.nl
AH&BC Frederique Bom communicatie@ahbc.nl
HC Bloemendaal Monica van Waesberghe secretaris@hcbloemendaal.nl
HGC Hans Wentel verenigingsmanager@hgc.nl
SV Kampong Hockey Paul Kok pers@kampong.nl

Bondscompetitie

Voor wedstrijden uit de bondscompetitie adviseren we je om contact op te nemen met de thuisspelende vereniging.

 

De KNHB gebruikt de NSP- en AIPS-kaart als richtlijn voor goedkeuring, maar de kaart is geen garantie voor een accreditatie. Bij vragen kan contact worden opgenomen via pers@knhb.nl.