Pers

Pers die verslag wil doen van wedstrijden van het Nederlands Elftal moet zich accrediteren voor de betreffende wedstrijd/het evenement.

De KNHB gebruikt de NSP- en AIPS-kaart als richtlijn voor goedkeuring, maar de kaart is geen garantie voor een accreditatie. Bij vragen kan contact worden opgenomen via pers@knhb.nl.

Bondscompetitie

Voor wedstrijden uit de bondscompetitie adviseren we je om contact op te nemen met de thuisspelende vereniging.

FIH Pro League 2023-2024

Het is inmiddels mogelijk om een media accreditatie aan te vragen voor de thuiswedstrijden van de FIH Pro League 2023-2024 die in juni in Utrecht en Amsterdam worden gespeeld. Meer informatie hierover vind je op de speciale website.

Uitzwaaiwedstrijden OranjeHockey Dames en Heren

Voor hun vertrek naar Parijs voor de Olympische Spelen komen de OranjeHockey Dames en Heren van TeamNL nog twee keer in actie op het complex van HC Zwolle. De Dames spelen hun twee uitzwaaiwedstrijden op 14 en 16 juli tegen Japan. De Heren nemen het op 16 en 18 juli op tegen India. Het is voor journalisten en persfotografen inmiddels mogelijk om een media-accreditatie aan te vragen. Als je voor één of meerdere wedstrijden een accreditatie aan wilt vragen, dan kun je dit uiterlijk 7 juli doen via het formulier hieronder.