Over KNHB

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) is opgericht op 8 oktober 1898. De KNHB concentreert zich op het gericht werven en behouden van hockeyers en betrokkenen, vanaf de Jongste Jeugd tot de veteranen LX en van breedtesport tot topsport. Om aan te (blijven) sluiten op de wensen en behoeften van al haar leden en betrokkenen ontwikkelt de KNHB het hockeyaanbod continu.

Contact

Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Ook voor algemene vragen, ideeën of suggesties kun je bij ons terecht.

Meer weten: Contact

Organisatie

Informatie over de drijvende krachten achter de hockeybond: de medewerkers, vrijwilligers, districten, besturen en commissies, speciale leden en bijzondere verenigingen.

Meer weten: Organisatie

Strategische visie 2020

De KNHB heeft in de Strategische Visie 2020 een aantal kaders opgesteld waarbinnen de bond richting 2020 samen met verenigingen aan de slag wil om de hockeysport verder te ontwikkelen.

Meer weten: Strategische visie 2020

Cijfers en plannen

Bekijk hier de jaarplannen, jaarverslagen, jaarrekeningen en ledencijfers van de KNHB.

Meer weten: Cijfers en plannen

Statuten en reglementen KNHB

In verschillende reglementen zijn regels, procedures, afspraken en regelgevingen vastgelegd. Voorbeelden zijn spelreglementen, het huishoudelijk reglement of het tuchtreglement.

Meer weten: Statuten en reglementen KNHB

Partners

Partners, sponsors en suppliers zijn voor de KNHB van onschatbare waarde. De professionele ondersteuning en duurzame samenwerking die zij bieden helpen de hockeysport naar een hoger niveau te tillen.

Meer weten: Partners

Pers

Persinformatie voor het bezoeken van wedstrijden en evenementen.

Meer weten: Pers

Vacatures

Interesse in een carrière bij de KNHB? Kijk snel of er een passende vacature voor jou is!

Meer weten: Vacatures

Historie

De KNHB beschikt over een zeer uitgebreide beeldbank en stelt deze beschikbaar voor alle hockeyliefhebbers.

Meer weten: Historie

Wagener Stadion

Het Wagener Stadion ondergaat momenteel een grondige renovatie en wordt tijdens het EK in augustus 2017 weer in gebruik genomen. Blijf op de hoogte van de vorderingen!

Meer weten: Wagener Stadion