Organisatie

Binnen de organisatie zijn 1100 mensen actief, met name vrijwilligers. Circa 150 medewerkers zijn in dienst waarvan 58 werkzaam zijn op het bondsbureau. Het sturende orgaan binnen de organisatie is het bondsbestuur dat bestaat uit 9 leden. Gezamenlijk zetten zij zich in voor kwalitatief goed hockeyaanbod en voor de ondersteuning van 322 clubs met een totaal aantal leden van circa 255.000.

Medewerkers

Bij ons kun je altijd terecht met jouw probleem, vraag of opmerking. Klik op de betreffende afdeling in het menu voor de contactgegevens van onze medewerkers.

Meer weten: Medewerkers

Districten

Mocht je in het kenniscentrum geen antwoord op jouw vraag hebben gevonden, dan kun je ook direct contact opnemen met het betreffende district.

Meer weten: Districten
Meer weten: Besturen en commissies

Speciale leden

Een overzicht van alle speciale leden van de KNHB. Denk hierbij aan de KNHB bestuurderstrofee, houders van de bondsspeld, de KNHB erepenning, leden van verdienste en ereleden.

Meer weten: Speciale leden

Bijzondere verenigingen

Verenigingen die vanuit een bijzonder doel zijn opgericht en niet deelnemen aan de reguliere KNHB competitie. De teams van deze verenigingen spelen van tijd tot tijd demowedstrijden bij bijzondere gelegenheden.

Meer weten: Bijzondere verenigingen