Inschrijving regioselecties U14 seizoen 2023-2024

Inschrijving regioselecties U14 seizoen 2023-2024

Drie jaar geleden heeft de KNHB de nieuwe structuur van de KNHB Jeugdopleiding bekend gemaakt. De voormalige zes districten zijn inmiddels uitgebreid en omgezet naar acht regio’s met ieder hun eigen Opleidingsteam U14 (Jongens en Meisjes) die trainen op een locatie in die regio.

Selectieprocedure Opleidingsteams U14
Elke regio vraagt de verenigingen talenten die geboren zijn in 2010 op te geven voor de regioselectieprocedure. Uiteindelijk worden per regio per team maximaal 18 spelers/speelsters en 2 keepers/keepsters geselecteerd die onder leiding van de regiotrainers een programma volgen om hun hockeycapaciteiten verder te ontwikkelen. Het doel van de regioteams is spelers/speelsters beter te maken en voor te bereiden op een hoger niveau.

Het programma van de regioteams bestaat uit wekelijkse trainingen op maandag en twee Opleidingsontmoetingsdagen (OOD). Tijdens deze OOD’s worden wedstrijden gespeeld tegen de opleidingsteams uit de andere regio’s. Vanuit o.a. de regioteams worden spelers/speelsters geselecteerd voor de Opleidingsteams U15.

Selectietrainingen
De in totaal 4 selectietrainingen starten op onderstaande locaties vanaf maandag 5 juni a.s.. De andere 3 data zijn: 12, 19 en 26 juni 2023. Na de laatste selectietraining wordt de selectie bekend gemaakt. Voor de meisjes zijn de selectietrainingen van 16.00 tot 18.00 uur en voor de jongens van 18.00 – 20.00 uur.

Locaties

  • Regio Noord – Hattemse M.H.C.
  • Regio Oost – Wageningsche M.H.C.
  • Regio Midden – Hilversumsche Mixed Hockey Club
  • Regio Noord Holland – S.B.H.C. Xenios
  • Regio Midden Holland – L.S.C. Alecto
  • Regio Zuid Holland – HC Schiedam
  • Regio Zuid West – DDHC
  • Regio Zuid Oost – HV HOD

Aanmelden spelers/speelsters
Wij vragen je om in nauw overleg met de Technisch Manager, Trainer/Coaches en de Technische Commissie alleen de meest talentvolle spelers/speelsters en keepers/keepsters op te geven uit geboortejaar 2010.

Klik hier om een speler/speelster op te geven. Deadline voor opgave is vrijdag 19 mei a.s. Uiterlijk 26 mei a.s. volgt er meer informatie richting de opgegeven speler/speelster, ouder(s)/verzorger(s) én vereniging. Let op: per speler/ speelster dient de vereniging één formulier in te vullen.

Deel deze pagina