Win jij € 5.000 voor jouw club? Doe mee met de KNHB Bestuurderstrofee 2024!

Win jij € 5.000 voor jouw club? Doe mee met de KNHB Bestuurderstrofee 2024!

Elk jaar tijdens de Algemene Vergadering (AV) reikt de KNHB de bestuurderstrofee uit. Deze wisselprijs is een blijk van waardering voor uitzonderlijk goed bestuur en/of beleid met betrekking tot het besturen van een vereniging. De winnende vereniging ontvangt een cheque ter waarde van €5.000. De overige twee genomineerde verenigingen ontvangen ook een prijs. Dit jaar zijn wij op zoek naar de meest energieke hockeyvereniging. 

Doe mee met de KNHB Bestuurderstrofee 2024! 

De energieke hockeyvereniging streeft op een positieve en krachtige manier haar doelen na. Daarbij kijkt de vereniging verder dan alleen het (huidige) hockeyaanbod. Is jouw vereniging een energieke hockeyvereniging? Stuur dan het verhaal van jouw vereniging in en maak kans op de KNHB bestuurderstrofee 2024. De winnaar ontvangt naast de eervolle bestuurderstrofee een cheque t.w.v. €5.000 (vrij te besteden binnen de club) de nummers twee en drie ontvangen een mooie uitdagende hockeyclinic voor 100 personen. 

Hoe werkt het?

Geef een beschrijving van jouw energieke hockeyvereniging. Laat vooral zien wat jullie hebben gedaan en hoe jullie het hebben aangepakt, beantwoord daarvoor de onderstaande vragen. Vul hieronder het formulier in vóór 29 april 2024.  

Vervolg 

  • De jury, bestaande uit KNHB ereleden, maken een voorselectie en kiezen uit alle inzendingen 3 genomineerden. Bij de beoordeling kijken zij naar de impact, creativiteit, in hoeverre de uitgangspunten zijn doorgevoerd in het beleid en of het eenvoudig toe te passen is door andere verenigingen.  
  • Is jouw vereniging één van de genomineerden? Dan maken we samen jullie energieke hockeyvereniging zichtbaar in de vorm van een video. 
  • Alle verenigingen kunnen online één stem uit brengen, stemming telt als 80%. Het publiek kan ook stemmen, stemming telt als 20%. De inzending met de meeste stemmen, wint de KNHB Bestuurderstrofee. De winnaar wordt tijdens de Algemene Vergadering op 29 juni 2024 bekend gemaakt.  

Wat is een energieke hockeyvereniging? 

De vereniging speelt heel gericht in op de wensen van de (potentiële) hockeyers en andere doelgroepen. Onder andere door het bieden van gemak en flexibiliteit met nieuwe spelvormen en extra diensten op en rond het hockeycomplex. De energieke vereniging vormt een sterk netwerk en is een drijvende kracht achter nieuwe verbindingen in de wijk, de gemeente en de lokale samenleving. Tegelijkertijd zorgt de energieke vereniging met een ondernemende aanpak voor een gezond financieel model. 

Doe mee en vul het formulier in vóór 29 april 2024! 

Bij vragen kun je contact opnemen met knhb@knhb.nl 

Deel deze pagina