Deadline Verenigingsmonitor verlengd

Deadline Verenigingsmonitor verlengd

De deadline voor het invullen van de Verenigingsmonitor is verlengd naar woensdag 1 maart 2023. We hoorden van meerdere verenigingen dat zij nog druk bezig zijn met het invullen van de vragenlijst, maar tegen de deadline aan lopen. We geven jullie daarom wat langer de tijd om de Verenigingsmonitor goed en volledig in te vullen.

Benchmarken is de sleutel tot succes!

Twijfel je nog over het invullen van de Verenigingsmonitor? Benchmarken is de sleutel tot succes! Dus grijp deze laatste kans om jouw vereniging nog verder vooruit te helpen door de vragenlijst in te vullen. Jullie kunnen dan als vereniging twee jaar lang gebruikmaken van waardevolle data in het Benchmark Dashboard. Ben je bijvoorbeeld benieuwd of jullie gemiddeld veel of weinig opgeleide trainers hebben? Of wil je weten of jullie gemiddeld veel of weinig uitgeven aan de accommodatie? En hoe verhouden jullie horeca- en sponsorinkomsten zich tot verenigingen van dezelfde grootte, of in dezelfde regio? Dat en meer vind je terug in het Benchmark Dashboard.

Meer tips en informatie

In het kennisartikel vind je nog meer informatie over de Verenigingsmonitor en het Benchmark Dashboard. Ook vertellen MHC Rosmalen en ’t Spanderbosch in een korte video wat de data uit het dashboard hen heeft opgeleverd. Uiteraard mag je altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt. Ook wanneer de secretaris van jouw vereniging begin december 2022 geen e-mail heeft ontvangen met een link naar de vragenlijst en bijbehorende inloggegevens.

Vul de Verenigingsmonitor en help jouw vereniging vooruit!

 

Deel deze pagina