Stem nu: Bestuurderstrofee 2024

Stem nu: Bestuurderstrofee 2024

De jury, bestaande uit KNHB ereleden, heeft drie verenigingen geselecteerd die zijn genomineerd voor de KNHB Bestuurderstrofee 2024. Bij de beoordeling is er gekeken naar de impact, de creativiteit, in hoeverre de uitgangspunten zijn doorgevoerd in het beleid en of het eenvoudig toe te passen is door andere verenigingen. Deze genomineerden hebben zich op verschillende manieren onderscheiden en hebben elk op hun eigen manier bijgedragen aan het ontwikkelen van een energieke hockeyvereniging.

Dit zijn de genomineerden voor de KNHB Bestuurderstrofee 2024:

H.C. Hisalis, Lisse
Hisalis lanceerde voor nieuwe jeugdleden de Hisalis Starterkit voor jeugd in de doelgroep 6 – 12 jaar. Deze kit is ontworpen om nieuwe leden een vliegende start te geven in hun hockeyavontuur door hen essentiële uitrusting te bieden tegen een betaalbare prijs.

H.C. Goeree Overflakkee (HCGO), Middelharnis
Door het opstellen van een nieuw beleid door een nieuw bestuur is de club in 3,5 jaar tijd gegroeid van 9 teams naar 15 teams. Door een effectieve aanpak is ook het scheidrechterstekort opgelost en is de club financieel gezond.

M.H.C. Sneeker, Sneek
Met een Hockey 5’s pilotweek heeft SMHC een aanzet gegeven om de Sneker jeugd in beweging te brengen en houden.  De club zet zich in om het verenigingsleven te stimuleren maar toont ook maatschappelijke betrokkenheid.

Bekijk hier de video’s van de genomineerden en breng je stem uit!
Breng je stem uit voor 26 juni 2024 en help ons om te bepalen wat de meest energieke hockeyvereniging is. Het publiek kan ook stemmen, deze stemming telt voor 20% mee. Alle verenigingen kunnen online één stem uit brengen, deze stemming telt voor 80% mee. Hiervoor ontvangt de voorzitter een aparte mail.

De inzending met de meeste stemmen, wint de KNHB Bestuurderstrofee 2024. De winnaar wordt tijdens de Algemene Vergadering op 29 juni 2024 bekendgemaakt. De winnende vereniging ontvangt een cheque ter waarde van €5.000. De overige twee genomineerde verenigingen ontvangen ook een prijs.

Bedankt aan alle 22 verenigingen die de tijd en moeite hebben genomen om een inzending te sturen!

Deel deze pagina