Verlenging samenwerking Auping: jubileumactie voor alle hockeyers in Nederland

Verlenging samenwerking Auping: jubileumactie voor alle hockeyers in Nederland

Afgelopen zomer is de samenwerking tussen Auping en de KNHB verlengd. Al ruim 8 jaar zorgen Auping en de KNHB voor rust, tijd en aandacht voor alle hockeyers in Nederland. Hiermee hopen we samen te zorgen voor net dat beetje extra, wat bij kan dragen aan betere sportprestaties. Omdat Auping dit jaar zijn 135-jarige bestaan viert is er een speciale jubileumactie voor alle leden van de KNHB.

Begin dit jaar bezochten de Oranjeselecties ook de beddenfabriek in Deventer. Daarmee namen ze een diepere duik in de wereld van slaap en ontspanning. De aftermovie bekijk je hier.

Erik Gerritsen, directeur KNHB: “We zijn trots op onze goede relatie met Koninklijke Auping. Het partnership brengt het belang van écht goed slapen onder de aandacht van 255.000 actieve hockeyers en nog veel meer hockeyfans.”

Jan-Joost Bosman, algemeen directeur Auping: “Slapen en scoren gaan hand in hand. Goed uitgerust zijn zorgt ervoor dat je een topprestatie kunt leveren op het veld en daarbuiten. Koninklijke Auping en de KNHB gaan samen voor goud en vullen elkaar daar perfect in aan. Wij zetten onze expertise op het gebied van slapen dan ook graag in om bij te dragen aan de sportieve ambities van de KNHB.”

Auping Hockey Deal
Op tijd in slaap vallen en goed doorslapen kan het verschil maken tussen winnen en verliezen. Dit is voor iedereen van belang, maar zeker voor sporters die zowel mentaal als fysiek een topprestatie leveren op het hockeyveld. Tot en met 31 augustus is er speciaal voor alle leden van de KNHB de Auping Hockey Deal. Hiermee krijgen alle hockeyers 10% extra voordeel. Klik hier voor meer informatie.

Deel deze pagina