MHV Maarssen wint KNHB Bestuurderstrofee 2023

MHV Maarssen wint KNHB Bestuurderstrofee 2023

MHV Maarssen is de winnaar van de KNHB Bestuurderstrofee 2023: ‘Visie op ontwikkeling van hockeyers’. Dit is op zaterdag 24 juni tijdens de Algemene Vergadering bekendgemaakt. Bestuurslid Victor Brouwer reikte de prijs, een cheque t.w.v. € 5.000 voor de vereniging, en het schild uit aan Friso van Kats (voorzitter hockeyzaken) en Gwen Tonino (Hockeyzaken) bij MHV Maarssen.

Visie op ontwikkeling van hockeyers

Dit jaar was de KNHB op zoek naar het bestuur die haar hockeyvisie actief uitdraagt op de vereniging en hiermee een wezenlijk verschil maakt. Uit alle inzendingen nomineerde de jury een top 3: HC Gorssel/Epse, HC Mop en MHV Maarssen. Bij de beoordeling keek de jury naar impact, creativiteit, in hoeverre de verenigingen de uitgangspunten uit de visie doorvoeren in het verenigingsbeleid en of het eenvoudig toe te passen is door andere verenigingen.

Verenigingen brengen stem uit

Na de bekendmaking van de genomineerden hadden de voorzitters van alle verenigingen twee weken de tijd om hun stem uit te brengen via de online stemomgeving. MHV Maarssen kwam met veruit de meeste stemmen als trofeewinnaar uit de wedstrijd! Gorssel/Epse en MOP kregen evenveel stemmen en eindigden op een gedeelde 2de plek. Zij ontvingen een cheque voor een uitdagende hockeyclinic voor 100 personen op de vereniging.

Bekijk hier hoe HC Gorssel/Epse en MOP de visie op ontwikkeling van hockeyers toepast in de praktijk.

Deel deze pagina