Inschrijving regioselecties U14 seizoen 2024-2025

Inschrijving regioselecties U14 seizoen 2024-2025

Elke regio vraagt de verenigingen talenten die geboren zijn in 2011 op te geven voor de regioselectieprocedure. Uiteindelijk worden per regio per team maximaal 16 spelers/speelsters en 2 keepers/keepsters geselecteerd die onder leiding van de regiotrainers een programma volgen om hun hockeycapaciteiten verder te ontwikkelen. Het doel van de regioteams is spelers/speelsters beter te maken en voor te bereiden op een hoger niveau.

Het programma van de regioteams bestaat uit wekelijkse trainingen op maandag, twee bilaterale wedstrijden én twee Opleidingsontmoetingsdagen (OOD). Tijdens deze bilaterale en OOD’s worden wedstrijden gespeeld tegen de opleidingsteams uit de andere regio’s. Vanuit o.a. de regioteams worden spelers/speelsters geselecteerd voor de opleidingsteams U15.

Meer informatie over de KNHB jeugdopleiding vind je hier.

Selectietrainingen

De in totaal 4 selectietrainingen starten op onderstaande locaties vanaf maandag 3 juni a.s. De andere 3 data zijn: 10, 17 en 24 juni a.s. Na de laatste selectietraining wordt de selectie bekend gemaakt. Voor de meisjes zijn de selectietrainingen van 16.00 tot 18.00 uur en voor de jongens van 18.00 tot 20.00 uur.

Locaties

Aanmelden spelers/speelsters

Wij vragen je om in nauw overleg met de Technisch Manager, Trainer/Coaches en de Technische Commissie alleen de meest talentvolle spelers/speelsters en keepers/keepsters op te geven uit geboortejaar 2011.

Klik op één van bovenstaande locaties om een speler/speelster op te geven. Twijfel je onder welke regio jouw vereniging valt, kijk dan in dit overzicht.

Deadline voor opgave is dinsdag 21 mei a.s. Uiterlijk maandag 27 mei a.s. volgt er meer informatie richting de opgegeven speler/speelster, ouder(s)/verzorger(s) én vereniging. Let op: per speler/speelster dient de vereniging één formulier in te vullen.

Deel deze pagina