Vragenvuur: Hockey Foundation en OranjeHockey

Vragenvuur: Hockey Foundation en OranjeHockey

Tijdens de Hockey Foundation Team Experience op zondag 30 juni hadden de kinderen van de Hockey Foundation een bijzondere dag. Alle kinderen kregen de kans om de Oranje helden van dichtbij te zien en ook mochten ze een vraag stellen in aanloop naar de Olympische Spelen. Wie wil dat nou niet?

Vragenvuur
“Wat heb jij nou altijd al willen weten van de Oranje internationals?”, de kinderen van de Hockey Foundation wisten het wel! In aanloop naar de Olympische Spelen krijgen de Oranje internationals een ‘Vragenvuur’ op zich af. “Wat neem je allemaal mee naar Parijs?”, “Welke sport had je gedaan als je geen hockeyer zou zijn?” en “Wat is je lievelingseten?”. De komende weken krijg je antwoorden op deze en nog veel meer vragen!

Benieuwd? Houd de social mediakanalen van de Hockey Foudation in de gaten.

Hockey Foundation en OranjeHockey
Sinds de oprichting van de Hockey Foundation in 2020 had het maatschappelijke initiatief van Rabobank en de KNHB een prominente plek op de Oranje-shirts. Mede hierdoor is de Hockey Foundation de afgelopen jaren goed zichtbaar geweest en is de aanpak succesvol gebleken; met behulp van de Hockey Foundation hebben duizenden kinderen uit lage inkomenswijken kennis gemaakt met hockey, via de wijk, de school of een vereniging. De nationale teams blijven ook de komende jaren verbonden aan de Hockey Foundation, als ambassadeur en rolmodel, al staat het niet meer op het shirt. Ook de ondersteuning vanuit Rabobank richting de Hockey Foundation blijft ongewijzigd. Het uitgangspunt is dat er in de communicatie meer focus komt te liggen op de boodschap en de prachtige verhalen rondom het maatschappelijk initiatief. Dit maken we zichtbaar door middel van deze campagne samen met de Oranje teams.

Rabobank is trotse partner van de Hockey Foundation en Oranje. Samen zetten we ons in om van hockey een sport voor iedereen te maken. Want iedereen verdient een club!

Deel deze pagina