Indeling Bondscompetities seizoen 2024-2025 bekend

Indeling Bondscompetities seizoen 2024-2025 bekend

De afdeling Competitiezaken van de KNHB heeft de poule-indeling van de Bondscompetities 2024-2025 bekendgemaakt. In de downloads onderaan dit nieuwsbericht zijn de poule-indelingen opgenomen van alle Bondscompetities. Hieronder vallen de competities voor standaardteams (Dames 1 en Heren 1) in de Hoofdklasse tot en met Vierde Klasse, maar ook de hoogste reserve- en 30+ en D45+ teams in de districten Noord-Holland, Zuid-Holland en Midden Nederland (regio West).

De voorlopige indelingen van de 4e klasse standaardteams zijn ook in het overzicht meegenomen. Uit voorgaande jaren is gebleken dat er vaak nog wijzigingen plaatsvinden in de Vierde Klasse, vandaar dat dit een voorlopige indeling is. Houd er rekening mee dat er nog verschuivingen plaats kunnen vinden en dat de reisafstanden dus zowel voordeliger als nadeliger kunnen worden. De competitieleiding probeert de gemiddelde reisafstanden voor elke vereniging zo klein mogelijk te houden, maar moet hierbij naar het geheel van alle teams kijken.

De overige indelingen van de standaardcompetitie zijn definitief en worden alleen gewijzigd, indien dit volgens de competitieleiding noodzakelijk is.

De indeling van de H45+ competitie volgt later per e-mail.

De wedstrijdprogramma’s

De wedstrijdprogramma’s voor de standaardteams uitkomend in de Promotieklasse t/m Derde klasse worden uiterlijk medio augustus gepubliceerd. De wedstrijdprogramma’s van de Vierde klasse van de standaardteams, de reserve competitie regio West en de 30+ en D45+ worden zo snel mogelijk daarna in augustus gepubliceerd.

Vragen

Verenigingsfunctionarissen (wedstrijdsecretarissen, secretarissen of bestuursleden Senioren) die vragen hebben, kunnen contact opnemen via competitie@knhb.nl.

Let op: het betreft een voorlopige indeling voor de teams uitkomend in Cat II. Hierin kunnen nog wijzigingen worden aangebracht.

Deel deze pagina