Benchmark Dashboard 2019 staat online

Benchmark Dashboard 2019 staat online

Benieuwd hoe jouw vereniging ervoor staat? Vergelijk dan jouw vereniging met een groep andere verenigingen in het Benchmark Dashboard 2019. Zo zie je op welke terreinen het goed gaat, en waar je verbeteringen kan doorvoeren.

Onderzoek

Het Benchmark Dashboard wordt opgebouwd vanuit de Verenigingsmonitor, een vergelijkend onderzoek onder verenigingen. Hiermee krijgen we een beter beeld van verenigingen op het gebied van technische zaken, doelgroepen, arbitrage en accommodatie. En voor verenigingen vormt het een goede basis om nieuwe plannen te ontwikkelen en gerichte ondersteuning te krijgen van de KNHB.

Toegang tot het Dashboard

Iedere vereniging die meedoet aan de Verenigingsmonitor 2019, krijgt toegang tot het Dashboard 2019. De uitnodiging voor de Verenigingsmonitor is op 4 november 2019 verstuurd aan alle verenigingssecretarissen. Heeft jouw vereniging de Verenigingsmonitor ingevuld? Dan ontvangt de voorzitter een e-mail met een persoonlijke link naar het Benchmark Dashboard.

Meer informatie over de Verenigingsmonitor

Let op: Wanneer jouw vereniging alleen de Verenigingsmonitor 2018 heeft ingevuld, zijn de meest actuele Benchmark gegevens niet zichtbaar in het Dashboard; de gegevens uit 2018 zijn wel zichtbaar.

Deel deze pagina