Win jij € 5.000 voor jouw vereniging? Doe mee met de KNHB bestuurderstrofee!

Win jij € 5.000 voor jouw vereniging? Doe mee met de KNHB bestuurderstrofee!

Elke vereniging vervult op zijn eigen manier een belangrijke maatschappelijke rol. Voor de KNHB Bestuurderstrofee 2022 zijn wij op zoek naar het bestuur dat net een stapje verder is gegaan en een specifiek maatschappelijk thema heeft aangepakt, waarmee een wezenlijk verschil is gemaakt!

Heeft het bestuur van jouw vereniging dit verschil gemaakt? 
Verwoord dan in maximaal 500 woorden wat zij op het gebied van maatschappelijke impact hebben gedaan. De jury hanteert bij de beoordeling van de inzendingen onder meer als criterium of de beschreven prestatie eenvoudig door andere hockeyverenigingen toegepast kan worden. Logischerwijs nemen zij ook de impact en de mate van creativiteit mee in de beoordeling. Misschien is jouw vereniging dit jaar wel de winnaar van de KNHB Bestuurderstrofee.

De winnaar ontvangt naast de eervolle bestuurderstrofee een cheque t.w.v. € 5.000, de nummers twee en drie ontvangen een mooie uitdagende hockeyclinic voor 100 personen. De prijzen worden tijdens de Algemene Vergadering van de KNHB op 23 november a.s. uitgereikt.

Best practice Almeerse Hockeyclub
De laatste uitreiking van de bestuurderstrofee was in 2019. Toen ging de eer naar Almeerse Hockeyclub. Het thema was toen: “behoud van leden”. Het bestuur werd door de jury geroemd om het feit dat ze continu in gesprek is met haar leden om meer initiatieven te ontplooien die het nog leuker maken om lid te zijn en om lid te blijven van de club. In de best practice lees je hoe Almeerse Hockeyclub dit aangepakt heeft.

Meld je vereniging nu aan!  
Stuur jouw motivatie vóór 9 november a.s. per mail naar annemieke.denneman@knhb.nl. Vermeld bij de inzending duidelijk de naam van je vereniging en de gegevens van de contactpersoon van deze vereniging.

Meer weten over het ontstaan en de houders van de KNHB bestuurderstrofee? Klik dan hier.

Deel deze pagina