Match Center

Het Match Center van de KNHB toont alle veld-, zaal- en bedrijfscompetities. Je kunt zoeken op team, club, locatie of competitie.

Overzicht in-app

Wil je alle informatie in een overzicht? Download dan de hockey.nl-app voor iOS of Android. Hier vind je alle gegevens in Mijn Wedstrijden, kan je het digitale wedstrijdformulier (DWF) invullen en andere teams volgen. Ook kan je de uitslagen direct op je scherm ontvangen.
Als scheidsrechter kan je de Fluittoolkit gebruiken om de tijd en stand van de wedstrijd bij te houden en het wedstrijdformulier af te ronden.

Veldhockey, zaalhockey en bedrijfshockey

Bekijk snel alle uitslagen, standen en programma’s.

Het is niet toegestaan gegevens van het Match Center te kopiëren of te integreren in een niet KNHB gerelateerde website of andere applicatie. Officiële clubwebsites mogen na toestemming van de KNHB wel gebruikmaken van de gegevens.

Eindstanden afgelopen seizoenen

In onderstaande Excel-sheets vind je de eindstanden terug van de landelijke en districtscompetities van de periode 2010-2022. Voor de seizoenen seizoen 2019-2020 en 2020-2021 wordt de stand tot de winterstop als eindstand weergegeven in verband met Covid-19. De eindstanden van de landelijke competitie vind je terug in de districtssheets. Je zoekt dan in het document op teamnaam.

Downloads

Deel deze pagina