Masters Hockey Nederland

Masters Hockey Nederland is een vereniging voor actieve hockeyers van 35 jaar en ouder. Deze vereniging organiseert en doet mee aan internationale wedstrijden en toernooien. Ook worden internationale ontmoetingen, onderlinge wedstrijden en trainingen georganiseerd. Hierbij wordt een zo hoog mogelijk niveau van spelers nagestreefd.

Kijk voor meer informatie op mastershockey.nl.

55+ hockey (dames)

De VijfenVijftigPlussers is een unieke hockeyvereniging zonder eigen velden en/of clubhuis. De wedstrijden vinden plaats bij een hockeyvereniging op wisselende locaties in Nederland, meestal bezuiden de lijn Amsterdam-Zwolle. 55+ hockey is voor hockeysters die in het huidige kalenderjaar 55 worden, of ouder dan 55 zijn. 53-jarigen zijn als aspirant-leden welkom.

Van september tot juni organiseert de VijfenVijftigPlussers eens in de twee weken een onderlinge wedstrijd. Dit vindt afwisselend op dinsdag en donderdag plaats. Er worden meestal twee of drie wedstrijden van 30 minuten gespeeld, waarbij iedere speelster twee keer in het veld staat. Het hockey is fanatiek, maar het gaat vooral ook om de gezelligheid.

Wil je meer weten over 55+ hockey? Bezoek de website van Hockeyclub de VijfenVijftigPlussers: www.55plushockey.nl

60+ hockey (heren)

60+ hockey is voor goede en minder goede hockeyers vanaf het kalenderjaar dat men 60 wordt. Ook (oud-) bondsscheidsrechters kunnen lid worden van de vereniging.

De Zestigplussers is een unieke hockeyvereniging zonder eigen velden en/of clubhuis. De vereniging organiseert tijdens het hockeyseizoen iedere twee weken onderlinge wedstrijden. De wedstrijden vinden plaats op een dinsdag of donderdag bij een hockeyvereniging op wisselende locaties in Nederland.

De teams worden – afhankelijk van het aantal deelnemende spelers per speeldag – samengesteld en spelen dan minimaal drie wedstrijden van dertig minuten. Behalve aan deze onderlinge wedstrijden, neemt de vereniging ook deel aan nationale en internationale wedstrijden, waaronder de European Grand-Masters Trophy en World Grand-Masters Cup.

Meer informatie over 60+ hockey

Wil je meer weten over 60+ hockey? Bezoek de website van Hockeyclub de Zestigplussers: www.dezestigplussers.nl

Bekijk de video ‘De Zestigplussers’ hockeyen op niveau en met veel plezier.

Wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden voor het seizoen 2019-2020:

donderdag 2 januari 2020 Laren
dinsdag 14 januari 2020* Oranje Rood
donderdag 30 januari 2020* Zwolle
dinsdag 11 februari 2020 Almere
donderdag 27 februari 2020 Schiedam
dinsdag 10 maart 2020 SCHC
donderdag 26 maart 2020 Reserve
dinsdag 7 april 2020 Hilversum
dinsdag 21 april 2020 Venlo
donderdag 7 mei 2020* Nijmegen
dinsdag 19 mei 2020 Hurley
donderdag 4 juni 2020 Tilburg
zaterdag 4 juli 2020 Den Bosch

Op alle data zijn ook de Dames 55+ aanwezig.

*Op deze dagen geeft Bovenlander & Bovelander, samen met het Nationale Ouderenfonds, een OldStar walking hockey Clinic tijdens deze OLW’s van de Zestigplussers.

Deel deze pagina