Pink hockey

Pink Hockey is de verzamelnaam voor verschillende organisaties die hockeyactiviteiten organiseren gericht op de LHBTI+ community. Ze spelen gezamenlijk wedstrijden en doen mee aan (internationale) toernooien die worden georganiseerd via IGLHF (www.pinkhockey.com). Naast het hockey draait het vooral om gezelligheid en een fijne omgeving waar je jezelf kan zijn. Nieuwe spelers, van alle niveaus, zijn altijd welkom!

Babygays

De Babygays is een LHBTI+vrouwen hockeyteam. De leden zijn ongeveer tussen de 25 en 40 jaar oud en hun niveau varieert van ex-Hoofdklasse tot aan beginners. Ze trainen elke maandagavond op de velden van AMVJ in Amsterdam.

Wil je meer weten over de Baby Gays? Bezoek de website: www.pinkhockeyamsterdam.com

Pink Lions

De Pink Lions is een LHBTI+ mannen hockeyteam met zo’n 130 deelnemers uit (bijna) het hele land. Ze trainen elke maandagavond op de velden van AMVJ in Amsterdam. Deze trainingen zijn toegankelijk voor iedereen, van alle niveaus en alle leeftijden.

Wil je meer weten over de Pink Lions? Bezoek de website: www.pinklions.nl

Dutch PinkHockey Divas

De Dutch PinkHockey Divas is een LHBTI+ vrouwen hockeyteam. Iedereen, van elk niveau, is welkom om mee te trainen en op toernooi te gaan. De leden zijn over het algemeen wat ouder dan de Babygays.

Wil je meer weten over de Dutch PinkHockey Divas? Bezoek de website dutchhockeydivas.nl of Facebook-pagina

Deel deze pagina