Studentenhockey

De KNHB en Deloitte slaan de handen ineen en creëren nieuw hockeyaanbod met de Deloitte Students Hockey Trophy. Een hockeytoernooi voor nog niet afgestudeerde bachelor- en masterstudenten.

In 2018 vond de eerste editie van dit studenten hockeytoernooi plaats op de velden van hockeyclub Amersfoort. Vanwege het grote succes is dit toernooi uitgebreid naar vier locaties met een afsluitende finaleronde in het Wagener Stadion in Amsterdam.

Aanmeldlink: http://bit.ly/2Uu0eAS

Vrijdag 3 mei 2019 worden vanaf 16.00 uur de voorrondes gespeeld op Westerpark (Amsterdam), Leonidas (Rotterdam), Oranje-Rood (Eindhoven) en G.C.H.C. (Groningen) met daarop aansluitend een barbecue en TD/hockeyfeest (Thé Dansant).
De winnaars van de voorrondes spelen een week later, op vrijdag 10 mei 2019, vanaf 14.00 uur, de landelijke finale in het Wagener Stadion in Amsterdam.

Spelvormen

  • Heren 11-tegen-11
  • Dames 11-tegen-11
  • Mixed Sevens 7-tegen-7

Geen actieve hockeyer (meer)?

Geen probleem! Iedereen kan zich inschrijven, dus meld je nu aan met je (oud) huisgenoten, hockeyteam, jaarclub, bestuur, commissie of studievrienden.
De Deloitte Students Hockey Trophy is recreatief, maar om de veiligheid te waarborgen is het een vereiste dat deelnemers enige hockeyervaring hebben (hockeyen of hebben gehockeyd).

Inschrijving

Deelname aan het toernooi is gratis en Deloitte stelt een coach per team beschikbaar.
Meld hier aan met je team, huis, jaarclub, bestuur of commissie: http://bit.ly/2Uu0eAS

Hoofdprijs

Voor de winnaar van de Deloitte Students Hockey Trophy betaalt Deloitte een jaar lang de contributie!*

*Voorwaarden
Meld jij je aan als 11*11 team? Dan maak je kans op een jaar lang contributie met een maximale waarden van 4500 euro per team.

Meld jij je aan als 7*7 team? Dan maak je kans op een VIP pakket voor de FIH Pro League met je hele team!

 

Deel deze pagina