Deloitte en KNHB verlengen samenwerking met 4 jaar

Deloitte en KNHB verlengen samenwerking met 4 jaar

De KNHB en Deloitte hebben hun partnership met 4 jaar verlengd. Hiermee geven beide partijen een vervolg aan de succesvolle samenwerking die in 2017 werd gestart.

De komende jaren zal Deloitte zichtbaar zijn rond internationale evenementen van de Oranje teams, zoals de Europese Kampioenschappen Hockey 2021 en het Wereldkampioenschap Hockey Dames in 2022. Ook geven de KNHB en Deloitte samen een vervolg aan de Deloitte Student Hockey Trophy.

Deloitte Zomercompetitie

Vanaf volgend seizoen is Deloitte bovendien de naamgever van de zomercompetitie van de KNHB: de Deloitte Zomercompetitie. Deze competitie is een laagdrempelige, gemengde hockeycompetitie die zich op dit moment richt op bedrijven in de regio Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. De Deloitte Zomercompetitie wordt gespeeld gedurende de zomermaanden en staat naast sporten ook voor gezelligheid, teambuilding en netwerken.

Blij met de nieuwe samenwerking

De KNHB is blij een vervolg te geven aan de huidige samenwerking. Algemeen directeur Erik Gerritsen: “De KNHB werkt samen met de verenigingen op dit moment aan nieuwe bindingsvormen en een nog diverser hockeyaanbod. De verlenging van de overeenkomst met Deloitte maakt dat we een aantal initiatieven zoals de Deloitte Student Hockey Trophy en Deloitte Zomercompetitie kunnen versnellen en steviger kunnen neerzetten. Daar zijn we erg blij mee.”

Oscar Snijders, COO Deloitte: “Bij Deloitte vinden we het van belang om te blijven investeren in de langdurige samenwerking met de KNHB, juist ook nu. Met onze kennis op fiscaal, financieel en organisatorisch vlak dragen we actief bij aan de verdere ontwikkeling van de hockeysport. Daarnaast leent de sport zich bij uitstek voor het maken van impact. We ondersteunen dan ook van harte het initiatief om hockey toegankelijker en laagdrempeliger te maken, zodat nog meer kinderen in groepsverband kunnen sporten in de toekomst.”

Deel deze pagina