KNHB en adidas presenteren nieuwe wedstrijdtenues Nederlands Elftallen

KNHB en adidas presenteren nieuwe wedstrijdtenues Nederlands Elftallen

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) en official partner adidas presenteren de nieuwe wedstrijdtenues en trainingscollectie van het Nederlands Elftal Dames en het Nederlands Elftal Heren.

Het nieuwe thuistenue krijgt een klassieke oranje kleur met witte accenten. Voor het uittenue is gekozen voor blauw met oranje accenten. Als detail is in het ontwerp van de wedstrijdshirts een pijl opgenomen, een verwijzing naar het Nederlandse wapen met de leeuw.  De trainings- en presentatie collectie tenslotte bestaat uit verschillende witte en oranje shirts, tops en jacks, en blauwe broeken. De Oranje Dames en Heren dragen het nieuwe tenue voor de eerste keer tijdens de FIH Pro League wedstrijd tegen Groot-Brittannië op dinsdag 27 en donderdag 29 oktober.

Goed nieuws voor OranjeHockey fans

Onder fans was al langer een toenemende vraag naar een breder assortiment OranjeHockey merchandise. Om aan die vraag tegemoet te komen, is de gehele collectie nu ook beschikbaar in de officiële Oranje Fanshop van KNHB sponsor HockeyDirect. Dit is een flinke uitbreiding van het assortiment in vergelijking tot het verleden. Naast de originele wedstrijdshirts (uit- en thuistenue), zijn nu ook de shorts, rokjes en kousen van het Nederlandse tenue verkrijgbaar, evenals het mouwloze damesshirt. Voor het eerst is ook  de gehele trainingscollectie verkrijgbaar.

Fans van OranjeHockey kunnen vanaf vandaag terecht in de Oranje Fanshop om hun items te bestellen. Levering volgt vanaf eind september. De fanshop biedt ook de mogelijkheid om shirts te bedrukken met bijvoorbeeld de naam van een favoriete international of de eigen naam. Daarnaast blijft de kleding net als voorheen ook verkrijgbaar tijdens geselecteerde evenementen van de KNHB.

Deel deze pagina