KNHB Erelid Henk Westerlaken overleden

KNHB Erelid Henk Westerlaken overleden

De KNHB ontving het verdrietige bericht dat oud-bestuurslid en Erelid Henk Westerlaken op 83-jarige leeftijd is overleden.

Henk Westerlaken was van 1994 tot 2000 penningmeester in het bondsbestuur van de KNHB. Daarnaast was hij lid van de sponsorcommissie en lid van de organisatie commissie van het WK dat in 1998 voor dames en heren werd gespeeld in de Galgenwaard in Utrecht.

Voor zijn verdiensten voor de hockeysport werd Henk Westerlaken bij zijn afscheid van het bondsbestuur in 2000 benoemd tot Erelid van de hockeybond. Maar ook daarna bleef hij actief voor de hockeysport. Hij werd aansluitend lid van de financiële commissie. Van die commissie was hij van 2002 tot en met 2013 vervolgens voorzitter.

Voorzitter André Bolhuis speldt Henk Westerlaken de versierelen op, horend bij het erelidmaatschap van de KNHB

Bestuur en medewerkers van de KNHB herinneren zich hem als een innemende en charmante man met verstand van zaken. Hij was beschouwend en had een fijn gevoel voor humor. En zij die rond het WK van 1998 verbonden waren aan de KNHB herinneren zich vooral de manier waarop hij als drijvende kracht het mogelijk maakte dat vele teams tijdens het WK overnachtten in Zeewolde, bij Center Parcs park De Eemhof. Het was Henk die dat regelde en zo zorgde voor een bijzondere locatie voor vele teams tijdens een uniek toernooi.

Henk Westerlaken, bestuurslid KNHB 1994-2000

Bestuur en medewerkers van de KNHB zijn dankbaar voor alles wat Henk voor de hockeysport heeft betekend en wensen zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en vele (hockey)vrienden veel sterkte toe.

Deel deze pagina