Langlopend partnership Rabobank en KNHB beloond met SponsorRing

Langlopend partnership Rabobank en KNHB beloond met SponsorRing

Rabobank Nederland en de KNHB zijn al sinds 1998 met elkaar verbonden. In dat jaar, dat gemarkeerd werd door het WK Hockey in de Galgenwaard in Utrecht, begon een relatie die tot op de dag van vandaag ontzettend waardevol is gebleken voor de hockeysport in Nederland.

In 2020 verlengde Rabobank Nederland de langlopende samenwerking met nog eens 10 jaar, een stap die niet alleen bijzonder is maar ook de verbondenheid tussen beiden organisaties bewijst. En niet alleen werd de samenwerking voortgezet, ook werd een nieuw initiatief toegevoegd aan de rijke sponsorgeschiedenis: samen met de KNHB richtte Rabobank Nederland de Hockey Foundation op, een initiatief waarmee beide partijen zich richten op wijken met een traditioneel lagere sportparticipatie.

De opmerkelijk lange en succesvolle samenwerking viel ook bij de jury van de SponsorRingen, verantwoordelijk voor sponsoring-vakprijzen die jaarlijks worden uitgereikt als erkenning voor geslaagde sponsoring in Nederland. Rabobank en de KNHB werden maandag 11 april tijdens de feestelijke uitreikingsbijeenkomst uitgeroepen tot winnaar in de categorie ‘Langlopende Sponsorships’.

In het juryrapport staat onder andere:
‘Na meer dan twintig jaar sponsoring van de KNHB zijn Rabobank en de hockeysport en het hockeyverenigingsleven in Nederland onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een langlopend partnership dat van groot belang is geweest (en dat nog lang zal blijven) voor de Nederlandse hockeysport en voor Rabobank.’

De KNHB is trots op de jarenlange samenwerking en bedankt Rabobank Nederland en in het bijzonder alle sponsorverantwoordelijken van de bank – van nu en in het verleden – voor het vertrouwen. Wij kijken uit naar de komende jaren!

Deel deze pagina