Ontvang gratis een behoefteonderzoek van (oud-)leden van jouw vereniging

Ontvang gratis een behoefteonderzoek van (oud-)leden van jouw vereniging

Zijn de leden van jouw vereniging tevreden met het huidige hockeyaanbod? En met wat voor (nieuw) aanbod haal je oud-leden over om weer lid te worden van jouw vereniging? Dat ontdek je met ons onderzoek naar het ideale hockeyjaar. Want bij 100 deelnemende (oud-)leden van jouw vereniging ontvang je een persoonlijke rapportage!

Naar het onderzoek

Wat is het ideale hockeyjaar?

In het onderzoek vragen we uit hoe een hockeyjaar ingericht zou moeten worden. Willen deelnemers bijvoorbeeld alleen hockeyen in de zomer of juist elke week twee wedstrijden spelen? Iedereen maakt een indeling van het ideale hockeyjaar, waarin alles mogelijk is:

  • Alleen veldhockeyen, alleen zaalhockeyen of allebei?
  • Alleen wedstrijden spelen, alleen trainen of allebei?
  • Hoe vaak wil iedereen hockeyen?

Deel deze link naar het onderzoek

De gegevens in dit onderzoek worden anoniem verwerkt. Ook de rapportage is geanonimiseerd. 

Eerste vereniging met 100 deelnemers

Veel verenigingen maken succesvol promotie voor het onderzoek. In de inzendingen (peildatum: 25 maart 2022) zien we dat bijna 200 deelnemers van MMHC Voordaan komen. Zij hebben zich verzekerd van een persoonlijk rapportage. Verder zijn 10 andere verenigingen hard op weg om de 100 te halen, met meer dan 40 deelnemers tot nu toe.

Benieuwd hoeveel deelnemers van jouw vereniging komen? Stuur een e-mail naar Sascha van den Wall Bake: sascha.bake@knhb.nl.

Onderzoek sluit 10 april

Je hebt tot 10 april 2022 om jouw (oud-)leden te motiveren de enquête in te vullen. Zorg dus dat je hen op tijd bereikt! Maak bijvoorbeeld promotie via:

  • De verenigingsnieuwsbrief
  • De verenigingswebsite
  • Sociale mediakanalen (meerdere posts helpen!)
  • Appgroepen van hockeyteams

Benadruk hierbij dat je door deel te nemen de vereniging helpt, maar ook jezelf: met de ingestuurde informatie ontdekt de vereniging waar hun (oud-)leden behoefte aan hebben. Hierop kunnen ze hun aanbod aanpassen. Zo maken we hockey in Nederland nóg beter en leuker!

Ook is het slim om hierbij te verwijzen naar de winactie: onder de deelnemers verloten we 2 x 20 kaarten voor een FIH Pro League wedstrijd in Nederland naar keuze in 2022.

Deel deze pagina