Peter Elders herkozen als lid van de Executive Board EHF

Peter Elders herkozen als lid van de Executive Board EHF

KNHB bestuurslid Peter Elders is op zaterdag 18 september tijdens de General Assembly van de European Hockey Federation (EHF) herkozen als lid van de Executive Board. Elders trad in 2017 toe tot de board.

Binnen de EHF heeft Peter Elders de afgelopen jaren zijn kennis en ervaring op het gebied van arbitrage en de spelregels gedeeld. Hij heeft zich in zijn rol vooral gericht op het bestuurlijk agenderen en begeleiden van de ontwikkelingen van de hockeysport in de kleinere en middelgrote Europese hockeylanden. Dit deed hij onder andere door als bestuurder van de EHF het voorzitterschap van de Development Committee op te pakken, waarin de KNHB via Gabrielle van Doorn en verschillende twinning projecten ook een prominente rol speelt.

Elders is gemotiveerd om hier de komende vier jaar verder aan te werken en vervolgstappen te kunnen zetten op weg naar een grotere en bloeiender hockeysport in meer Europese landen. Daarbij is het vergroten van het aantal Europese verenigingen een belangrijk onderwerp.

Deel deze pagina