Promoties Nederlandse scheidsrechters en officials

Promoties Nederlandse scheidsrechters en officials

De FIH heeft op 31 mei 2023 de nieuwe categorie indelingen van scheidsrechters en umpires managers bekend gemaakt. De KNHB is trots te melden dat Nederland drie nieuwe FIH internationaal scheidsrechters erbij heeft. Lorijn de Kraker, Evelien Plug en Steven Bakker zijn per heden benoemd op het outdoor FIH international panel.

Daarnaast hebben ook Claire Druijts, Daniel Veerman, Fanneke Alkemade en Pieter Hembrecht promotie gemaakt. Nederland is en blijft hierdoor internationaal sterk vertegenwoordigd.

Scheidsrechters

De volgende benoemingen en upgrades zijn doorgevoerd:

  • Evelien Plug, Lorijn de Kraker en Steven Bakker zijn opgenomen op het International Panel outdoor (het vierde mondiale niveau);
  • Daniel Veerman is zowel indoor als outdoor gepromoveerd. Indoor is hij voor het eerst opgenomen op de FIH lijsten (International Panel) en outdoor is hij gepromoveerd naar het Advancement Panel (het derde mondiale niveau);
  • Pieter Hembrecht is indoor gepromoveerd naar het International Elite Panel (het hoogste mondiale niveau);

Umpires Managers

Nederland is internationaal sterk vertegenwoordigd met haar Umpires Managers. Claire Druijts is nu ook door de FIH benoemd als Umpires Manager op het outdoor International Panel. Fanneke Alkemade heeft een dubbele promotie gekregen. Zij is outdoor benoemd op het International Elite Panel (het 2e mondiale niveau) en indoor op het Advancement Panel (het 2e niveau).

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Deel deze pagina