Verbinding houden

Verbinding houden

Met ingang van 15 december is Nederland in een strenge lockdown en moeten we onze contacten zoveel mogelijk beperken. Hoewel de jeugd tot 18 jaar gelukkig nog met elkaar mag trainen en de senioren in groepjes van maximaal twee personen, wordt het voor verenigingen toch steeds moeilijker om verbinding te houden met de leden, vrijwilligers en sponsoren. In november startte de KNHB daarom de campagne #SamenSterker en riepen we verenigingen op om hun ideeën met ons te delen. Inmiddels hebben we al heel veel leuke ideeën van verenigingen verzameld. Laat je inspireren en neem een kijkje op knhb.nl/samensterker.

Heeft jouw vereniging ook leuke ideeën om de verbinding met elkaar te houden, deel ze dan met ons met de #samensterker. Wij zorgen ervoor dat ze in dit overzicht worden opgenomen.

Ook NOC*NSF haakt samen met alle sportbonden in op het thema verbinden.

Campagne NOC*NSF

De coronacrisis raakt de sportbranche hard. Het verenigingsleven is stil komen te liggen en Nederlanders missen het samen sporten. Terwijl juist in deze tijd dat laatste erg belangrijk is voor de fysieke en mentale weerbaarheid van onze samenleving. De kracht van het clubleven is niet te onderschatten. De 76 sportbonden, 23.000 verenigingen zijn het fundament van onze sportsamenleving waar 4,3 miljoen leden hun sportplezier vinden.

Met de campagne #sportdoetietsmetje van NOC*NSF en alle sportbonden willen we heel sportend Nederland na laten denken over het belang van clubs en sporten in verenigingsverband. Bekijk hier de campagne op onze Instagram pagina.

 

 

 

 

Deel deze pagina