Algemene Vergadering KNHB

B. Amsterdam
Johan Huizingalaan 763A
1066 VH Amsterdam
 • Secretaris
 • Voorzitter 

De eerste Algemene Vergadering (AV) van de KNHB in 2023 wordt gehouden op zaterdag 24 juni. We ontmoeten jullie graag live op locatie.

Programma Algemene Vergadering   

De Algemene Vergadering vindt plaats bij B. Amsterdam, Johan Huizingalaan 763A, 1066 VH Amsterdam. Na afloop van de Algemene Vergadering is het voor de aanwezigen mogelijk de Oranje Dames en Heren aan te moedigen tijdens de FIH Pro League wedstrijden Nederland – Nieuw-Zeeland (Dames) en Nederland – Duitsland (Heren) in het Wagener Stadion.

Het programma van de Algemene Vergadering ziet er als volgt uit

10.00 uur Ontvangst op locatie
10.30 uur Start Algemene Vergadering
12.45 uur Einde Algemene Vergadering
12.45 uur Lunch
15.00 uur FIH Pro League wedstrijd Nederland – Nieuw-Zeeland (Dames)
17.30 uur FIH Pro League wedstrijd Nederland – Duitsland (Heren)

Agenda

 1. Opening
 2. Notulen Algemene Vergadering 23 november 2022
 3. Verantwoording 2022
 4. Toelating nieuwe (kandidaat-)leden
 5. Aanpassing Reglement Ongewenst Gedrag
 6. Bestuurderstrofee
 7. Bestuursverkiezing
 8. Benoeming statutaire commissies
 9. Rondvraag
 10. Sluiting

Vergaderstukken

 

Aanmeldprocedure

Je kunt je tot uiterlijk 23 juni via onderstaand formulier aanmelden. We vragen je om bij je aanmelding aan te geven of je:

 • aanwezig bent bij de Algemene Vergadering;
 • meegaat naar de FIH Pro League wedstrijden (let op: aanmelden voor de gratis kaarten voor de FIH Pro League wedstrijden kan tot uiterlijk 17 juni, maar wees er snel bij want er zijn 100 kaarten beschikbaar en op = op).

Er zijn drie formulieren beschikbaar:

Stel je vraag voor de Algemene Vergadering van tevoren

Voor een optimale voorbereiding van de vergadering ontvangen wij vragen of opmerkingen over de onderwerpen van de agenda en de stukken graag van tevoren. De nadruk van de vergadering ligt meer op het beantwoorden van de vragen, dan op het individueel presenteren van de inhoud en stukken. Dit vraagt meer voorbereiding van jullie als verenigingen, maar geeft ons wel de mogelijkheid om de inhoud van de AV optimaal op jullie vragen aan te laten sluiten. Tijdens de AV zelf is ruimte om (aanvullende) vragen te stellen. Deze zullen we zoveel mogelijk tijdens de vergadering beantwoorden. Mocht dat onverhoopt niet lukken, zullen wij uiteraard ons best doen deze achteraf alsnog te beantwoorden

Via onderstaand formulier kun je je vra(a)g(en) of opmerking(en) indienen. Dit kan tot uiterlijk 23 juni, zodat wij voldoende tijd hebben voor de voorbereiding.