Funkey Flex Friday Midden Nederland (MMHC Voordaan)

MMHC Voordaan
Lindenlaan 66A 66A
3737 RD Groenekan
  • District Midden Nederland
  • Jongste Jeugdcommissie
  • Netwerkbijeenkomst
  • Seniorencommissie
  • Verenigingsondersteuning

Dit najaar komt de KNHB naar alle districten toe met de Funkey Flex Friday! Hier kom je meer te weten over Funkey voor de allerjongste jeugd en flexibele hockeyvormen voor seniorleden.

De Funkey Flex Friday start met een inspiratiesessie over Funkey. We organiseren een demotraining waarin je zult zien hoe veel de allerjongsten hier plezier aan beleven. Aansluitend krijg je antwoord op vragen zoals ‘Wat is Funkey precies?’ en ‘Hoe start ik met het aanbieden van Funkey op mijn club?’. De antwoorden op deze vragen worden gegeven door experts vanuit de vereniging(en) en de KNHB. Later op de avond richten we ons op de senioren. Hoe zorg je ervoor dat zij komen of blijven hockeyen? Welke flexibele hockeyvormen kan je bieden en hoe start je hiermee op de vereniging? Een tipje van de sluier: op de vereniging waar de Funkey Flex Friday wordt georganiseerd, vindt ’s avonds een speelronde plaats van Hockey7.

Programma
15.00 – 16.00 uur: Demotraining Funkey
16.00 – 17.00 uur: Inspiratiesessie Funkey
17.00 – 19.00 uur: Tijd om iets te eten
19.00 – 20.30 uur: Inspiratiesessie Flexhockey
Vanaf 20.30 uur: Hockey7 speelrondes en borrel

Voor wie is de Funkey Flex Friday
Houd jij je binnen je vereniging bezig met jongste jeugd of senioren? Dan zien we je graag op één van de Funkey Flex Fridays! Het maakt hierbij niet uit of jouw vereniging al is gestart met Funkey of Flex, binnenkort gaat starten of hierover nog nadenkt.

Locaties
De Funkey Flex Friday wordt in alle districten georganiseerd. In dit nieuwsbericht vind je het overzicht met alle locaties.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier.