Hockey 7’s Summer Finals

HC Houten
Groene Hoon 1
3991 LZ Houten
  • Alle districten
  • Seniorencommissie

Word jij met jouw team het beste Hockey 7’s team van Nederland? Schrijf je dan in het voor de Hockey 7’s Summer Finals die we op vrijdag 7 juni 2024 organiseren.

Dit unieke landelijke Hockey 7’s toernooi organiseert de KNHB in het kader van haar 125-jarig jubileum samen met HC Houten die dit jaar 40 jaar bestaan. Het belooft een spektakel te worden dat je niet wilt missen met jouw teamgenoten!

Voor wie?
De Summer Finals zijn toegankelijk voor bestaande Hockey 7’s teams die meedoen aan de competitie. Bij je aanmelding kun je aangeven op welk niveau je wilt spelen en of je wilt deelnemen aan de dames- of herencompetitie. Je speelt met je team eerst in een poule en plaatst je daarna voor een eventueel vervolg met als ultiem doel de beker én de felbegeerde titel! In totaal kunnen er aan dit toernooi 48 teams meedoen.

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:

  • 17.30 uur Inloop met mogelijkheid om te eten
  • 19.00 uur Start wedstrijden
  • 22.00 uur Finales
  • 22.30 uur Prijsuitreiking met aansluitend een gezellige borrel

Locatie
HC Houten, Groene Hoon 1, 3991 LZ Houten

Kosten
De inschrijfkosten per team bedragen 77 euro. Hiervoor ontvang je 10 consumpties. Het is mogelijk om voorafgaand aan de wedstrijden te eten. De kosten hiervan bedragen 15 euro per persoon.

Aanmelden
Wil jij samen met Hockey 7’s teams uit het hele land een gezellige hockeyavond hebben? Wacht dan niet en meld je via de deze link aan op voor de Hockey7’s Summer Finals. Je kunt je tot uiterlijk 21 mei aanmelden.

Melden meer dan 48 teams zich aan, dan wordt er geloot. Uiterlijk 22 mei laten we weten of je bent ingeloot. Je ontvangt dan ook de link waarmee je het inschrijfgeld kunt overmaken aan HC Houten. Op dat moment vragen we de contactpersoon ook om de namen van alle teamleden door te geven. Dit is nodig vanwege de verzekering.