Scheidsrechterscursus D-licentie (E-Hockey)

Sporthal Rustenburg
Fürglerplein 3
3815 KZ Amersfoort

Op zaterdag 25 maart 2023 organiseert de KNHB een nieuwe licentie D cursus (basiscursus) voor het opleiden van scheidsrechters E-hockey.

Programma
09.30 uur: Ontvangst
10.00 uur: Start cursus E-Hockey
15.15 uur: Examen en uitslag
15.55 uur: Afronding cursus

Inhoud cursus
De cursus staat onder leiding van Harmen van Kamp, Jeroen van Kamp en Pieter Borgers en bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit betekent dat je, indien mogelijk, in sportkleding wordt verwacht. Wanneer je in het bezit bent van een sportrolstoel en stick vragen we je deze ook mee te nemen voor gebruik tijdens de oefensituaties. Na inschrijving en betaling, ontvang je via de mail een oefendocument en studiemateriaal.

Aanmelden
Via de knop ‘Aanmelden’ bovenaan deze pagina kom je op de pagina waar je je kunt inschrijven voor de cursus. De kosten van de cursus bedragen € 25,- per persoon. Dit is inclusief lesmateriaal theorie en praktijk, een oefenexamen en een certificaat bij slagen. Let op: de aanmelding is pas geldig als het hele proces, inclusief de betaling via iDeal, is doorlopen en afgerond. Voor inhoudelijke vragen rondom de cursus kan je contact opnemen met Harmen Kamp.