Marko Koers en Lutger Brenninkmeijer

Wie is Marko Koers?

Marko Ewout Koers is een voormalig Nederlandse atleet, gespecialiseerd in de 800 en 1.500 meter. Hij is negenvoudig Nederlands kampioen en heeft nog altijd het Nederlands record in handen op de 1.000 meter (2.15,05) en de Engelse mijl indoor (3.57,37). Hij nam driemaal deel aan de Olympische Spelen en wist hierbij eenmaal door te dringen tot de finale.

Na zijn topsportcarrière ging Koers bedrijven helpen bij het opzetten van energieprogramma’s voor medewerkers en teams. Daarbij geeft hij medewerkers advies over slaap, voeding, bewegen, ontspanning en presteren onder druk. Bij Team Energie wordt dan gewerkt aan de fitheid van het team, hoe mensen met elkaar samenwerken, voor elkaar door het vuur gaan en elkaars krachten optimaal benutten.

Wie is Lutger Brenninkmeijer

Lutger Brenninkmeijer is rond de eeuwwisseling actief geweest binnen hockeyclub Amsterdam. Hij heeft daar aan de basis gestaan van het revitaliseringtraject van de club: een nieuwe accommodatie en een florerende jeugdopleiding. Hij begeleidt vanuit de KNHB Expertisecentrum verenigingen bij het optimaliseren van hun opleiding door middel van visie- en strategietrajecten. Zo heeft hij onder andere Fletiomare jarenlang bijgestaan, die in ruim tien jaar uitgroeide van 80 leden tot één van de meest florerende hockeyverenigingen met meer dan 2.200 leden. Daarnaast ontwikkelt hij in opdracht van de KNHB de opleidingen voor Technisch Coördinator en Technisch Manager.