10e editie NK MBO Hockey weer een succes

Vrijdag 20 mei was het dan zover, de tiende editie van het NK MBO Hockey heeft plaats gevonden. Maar liefst 21 teams namen deel aan het NK, een record!


Het niveau van dit jaar lag hoog en elk team wilde de wel begeerde titel van beste school op hockey gebied. Het was een lange en warme dag, maar de sfeer was fantastisch. De organisatie lag weer in handen van de studenten van de sportacademie Amersfoort en de wedstrijden werden gefloten door enthousiaste (bonds) scheidsrechters.

Er werden mooie wedstrijden gespeeld, maar er konden maar twee scholen de beste zijn. Bij de heren was dat het ROC Mondriaan die dit jaar de beker mee nam naar Den Haag. Zij lieten er als nieuwkomers geen gras over groeien.

In de bus richting Haarlem was het een groot feest want de dames van CIOS Haarlem hebben laten zien dat zij de beste zijn. De tegenstanders in de finale waren ook super blij om als nieuwkomers al zo mee te doen om de prijzen.

Volgend schooljaar
Zodra de datum voor volgend schooljaar bekend is wordt deze gepubliceerd op de KNHB website. Ben jij zelf hockeyer en volg je een studie op het MBO, zorg dan dat je er volgend jaar ook bij bent!

Deel deze pagina