Contactpersonen en clubinformatie op knhb.nl

Om de contactpersonen van jouw vereniging te updaten en indien gewenst zichtbaar te krijgen op de pagina over clubs op knhb.nl kun je als vereniging zelf een aantal dingen aanpassen in LISA. AllUnited werkt momenteel nog aan deze optie en zorgt ervoor dat dit zo snel mogelijk zichtbaar is voor de verenigingen die op hun systeem draaien.

Contactpersonen aanpassen in LISA

In het onderdeel Secretariaat – KNHB Functies kun je bepalen welke afdelingen en namen je zichtbaar wilt hebben als contactpersonen op knhb.nl.

Je kunt personen (leden) die gekoppeld zijn aan de functie laten tonen op de clubpagina op knhb.nl. Dit doe je door achter de naam op het icoontje met het potloodje erin te klikken:

Daarna verschijnt het volgende kader:

De twee opties staan standaard uitgevinkt. Op het moment dat je ze inschakelt en op OK klikt, dan verandert het rode stopbordje achter de betreffende naam in een groen vinkje.

Als er een functie e-mailadres aan de functie is gekoppeld (bijvoorbeeld voorzitter@hockeyclub.nl), dan wordt deze altijd getoond op de clubpagina. Let op, dat is ook al ’toon contactgegevens op knhb.nl’ uitgevinkt is. Als er alleen een privé e-mailadres van de persoon beschikbaar is, dan wordt die getoond. Koppel je vervolgens alsnog een functie e-mailadres, dan overschrijft dat adres het privé e-mailadres.

Clubinformatie aanpassen in LISA

Wil je ook de clubinformatie wijzigen? Dan kan dat onder Instellingen – Verenigingen. Hier kun je alle informatie over de vereniging aanpassen, waaronder adres en route, omschrijving van het tenue en welke hockeysoorten de vereniging biedt. Gebruik daarvoor de tabbladen ‘Gegevens vereniging’ en ‘Clubinformatie’.

De informatie over contactpersonen en clubinformatie wordt periodiek vanuit LISA ververst en is dus niet direct te zien. Het kan een paar dagen duren voordat het zichtbaar is.

Mocht je als vereniging hierover vragen hebben, neem dan direct contact op met LISA via het supportcenter.

Deel deze pagina