Intakegesprek VSK

Ben je enthousiast geraakt door het programma ‘Naar een veiliger sportklimaat’ (VSK) en wil je hier graag mee aan de slag op jouw vereniging?
Wij bieden diverse middelen aan om als vereniging aandacht te besteden aan VSK. Van het Sportiviteit & Respect handboek voor verenigingen, de verschillende workshops (onder andere van Tischa Neve) tot de verenigingsbox. Om jou en jouw vereniging hierover te informeren, wordt persoonlijke ondersteuning geboden in de vorm van een zogeheten intakegesprek. In een intakegesprek wordt bekeken op welke manier de vereniging aandacht wil besteden aan Sportiviteit & Respect en hoe de KNHB hier ondersteuning bij kan bieden.

Bij een intakegesprek is de voorzitter, secretaris en S&R ambassadeur (als de vereniging deze heeft) aanwezig. Bij het gesprek ontvangt de vereniging de verenigingsbox. Een intakegesprek is kosteloos voor de vereniging.

Voor meer informatie of het inplannen van een intakegesprek kun je contact opnemen met Carolien Snieders, carolien.snieders@knhb.nl.

Deel deze pagina