Nationale Schoolhockeycompetitie 2016 weer geslaagd!

Vrijdag 15 april 2016 werd op 50 locaties door meer dan 700 schoolteams gestreden om een plek op de finaledag van de Nationale Schoolhockeycompetitie 2016.

De finaledag van de categorie Jong is gehouden op vrijdag 13 mei 2016. Het was een mooie sportieve dag met veel spannende wedstrijden. Naast de teams waren ook weer meer dan dertig scheidsrechters aanwezig om de wedstrijden te fluiten. De finales zijn uiteindelijk gewonnen door zowel de meisjes als de jongens van het Gymnasium Hilversum.

Winnaars categorie Jong

De teams van de categorie Oud waren op dinsdag 7 juni 2016 aan de beurt. Het was een mooie dag in het Amsterdamse Bos. Zestien meisjes teams en zestien jongens teams lieten mooi hockey zien van bijzonder hoog niveau. Dat de teams aan elkaar gewaagd waren bleek wel in de kruisfinales waarbij pas na shoot-outs beslissingen vielen. Uiteindelijk was het Keizer Karel College uit Amstelveen te sterk voor het Spieringshoek uit Schiedam bij de Meisjes Oud. Bij de Jongens Oud werd in de laatste minuut gescoord door het Montessori Lyceum Rotterdam waardoor het Beekdal Lyceum uit Arnhem tweede werd. Bekijk hier het filmpje van de dag.

Winnaars categorie Oud

Data 2017
Voorrondes – vrijdag 7 april 2017 (regionaal)
Finaledag – vrijdag 2 juni 2017 (Amsterdamse Bos)

Deel deze pagina