Succesvol 10e fithockeytoernooi op HC Derby

Op dinsdag 16 mei 2017 stond de 10e editie van het jaarlijkse Fithockeytoernooi op het programma. Acht teams vertegenwoordigden zes verschillende verenigingen bij dit evenement dat plaatsvond op H.C. Derby. Als goede gastheer ontvingen zij hun bezoekers met koffie en gebak en na een goede warming-up begonnen de teams enthousiast aan hun wedstrijden.

 

 

 

 

 

Er werd fanatiek gespeeld, de teams moedigden elkaar ook onderling aan en tijdens de pauzes werd er gezellig bijgekletst. Twee leden van HC Capelle kwamen nog even de sfeer proeven, omdat zij binnenkort gaan starten met Fithockey op hun vereniging.

 

 

 

 

 

De lunch werd aangeboden door de KNHB en H.C. Derby. Na het rustmoment werd het spannend op de velden, want de teams waren alweer toe aan de laatste wedstrijden. Het was een mooie, warme en sportieve dag. Na een groepsfoto werd de finale gespeeld tussen Ares2 en Derby waarbij Derby uiteindelijk de winnaar werd.

 

 

 

 

 

De wethouder was gekomen om de prijzen uit te reiken. Iedereen werd bedankt voor zijn of haar komst naar Zwijndrecht, de finaleteams ontvingen de bekers en de organisatie van HC Derby werd ontzettend bedankt voor het organiseren van weer een geslaagd Fithockeytoernooi.

Deel deze pagina