Webinar ‘Werven van vrijwilligers’

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor verenigingen, maar waar vind je ze? En als je ze eenmaal binnen hebt, hoe zorg je er dan voor dat je ze behoudt? Omdat veel verenigingen hiermee worstelen, organiseerden we op dinsdag 18 september een webinar over dit onderwerp.

Het webinar was onderdeel van de serie webinars en themabijeenkomsten ‘Een leven lang hockey’, dat plaatsvindt in het najaar van 2018 en ingaat op het werven en behouden van diverse doelgroepen. Voor dit specifieke webinar sloot Lucas Meijs bij ons aan. Hij deelde zijn inzichten en beantwoordde vragen van kijkers.

Lucas Meijs is Hoogleraar Vrijwilligerskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Lucas was raadslid van de Raad voor Maatschappelijke Ontwikkeling (RMO) en publiceert regelmatig over management vragen in de filantropische sector en het vrijwilligerswerk. Hij is verder lid van diverse besturen en raden van toezicht.

Terugkijken webinar

Heb je het webinar gemist of wil je het nog eens terugzien? Je kunt het gehele webinar hier bekijken.

Presentatie van Lucas Meijs

Tijdens het webinar hield Lucas een korte presentatie.  Uit de evaluatie kwam naar voren dat veel kijkers deze graag nog apart willen bekijken. Je kunt de presentatie van Lucas daarom hieronder downloaden.

Themabijeenkomsten

Heb je je al aangemeld voor een van de verdiepende themabijeenkomsten in oktober? Inschrijven kan nog steeds!

 

 

 

Deel deze pagina