Een beetje opvoeder

Er zijn geen data bekend voor deze opleiding

Haal als hockeytrainer of -coach het beste uit jezelf en de kinderen.

Hoe kun jij als coach of trainer het beste uit jezelf halen én uit de kinderen met wie je elke week op het veld staat? Daarbij helpt deze online workshop jou.

Al bijna tien jaar lang geef ik – als kinderpsycholoog en opvoedkundige –workshops en trainingen aan ouders, coaches en trainers in het kader van Sportiviteit en Respect. Dit doe ik voor de KNHB en andere sportbonden op congressen en verenigingen. De inhoud daarvan is nu omgezet in een praktische en actieve online workshop. Een workshop waar jij thuis en op de club mee aan de slag kan.

De workshop geeft je nuttige theorie, nieuwe inzichten en vooral veel praktische tips en opdrachten. Zo kun je alles direct op het veld in de praktijk brengen en snel resultaten zien.

Sommige opdrachten zijn specifiek voor trainers of coaches bedoeld, dan staat dit erbij. Voor de leesbaarheid is deze tekst geschreven in de mannelijke vorm. Waar ‘hij’ of ‘hem’ staat, kun je ook ‘zij’ of ‘haar’ lezen.

Of deze workshop je succes brengt? Dat hangt natuurlijk vooral van jezelf af. Als je de teksten en filmpjes leest en bekijkt, dan doe je vast een aantal goede ideeën op. Ga je er echt bewust mee aan de slag? Doe je de opdrachten en pas je de tips toe om het effect te ervaren? Dan is de opbrengst voor jou en je team een stuk groter.

Natuurlijk, dat vraagt wel wat van jou. Maar als je hierin investeert, dan weet ik zeker dat je daar achteraf blij mee bent én profijt van hebt. Dat maakt training geven en coachen niet alleen makkelijker, maar ook leuker. Voor jou en voor jouw team. De moeite waard toch?

Veel plezier!

Tischa Neve

Bekijk hieronder een korte introductie in de video. Op deze pagina vind je een overzicht van de hoofdstukken van deze cursus en kun je lezen hoe je je kunt inschrijven.