Training Scoren met sportplezier

Er zijn geen data bekend voor deze opleiding

Tijdens deze inspirerende training leer je over het belang van een inclusieve sportomgeving en hoe deze bijdraagt aan presteren, ontwikkelen en persoonlijk welbevinden van sporters. Na het volgen van deze workshop ben je beter in staat vaardigheden zoals empathisch vermogen, emotieregulatie en luistervaardigheid te ontwikkelen. Het zijn namelijk dit soort vaardigheden die de basis vormen voor een open en inclusieve sportomgeving. Je ervaart hoe spelvormen hun uitwerking kunnen hebben en voelt je comfortabel om deze toe te passen in je eigen trainingsgroep of team. Ook leer je over effectieve aanpakken om de dialoog te herstellen in het geval het toch een keer botst tussen sporters.

Inhoud en planning

De training bestaat uit één bijeenkomst van ongeveer 1,5 uur (2x 45 minuten). Datum en tijdstip gaan in overleg met de organisator.

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is geschikt voor trainers en coaches.

Prijs

De kosten voor de training bedragen € 500. Aan één workshop kunnen 10 tot maximaal 20 trainers en/of coaches deelnemen.
In de meeste gevallen worden de kosten door de gemeente vergoed vanuit het Sportakkoord. Benieuwd hoe je dit kunt aanpakken? Neem dan contact op met Thijs de Greeff  (thijs.de.greeff@knhb.nl).

Meer informatie

  • De training vindt fysiek op de vereniging plaats (of op een andere locatie in afstemming met contactpersoon op de vereniging).
  • De duur van de training is ongeveer 90 minuten (2x 45 minuten)
  • Er is plek voor minimaal 10 tot maximaal 20 personen.
  • Benodigdheden: projector/scherm en een afgesloten ruimte

Na afloop van de training ontvangen alle deelnemers een boek met twintig oefeningen en aanpakken waarmee zij de vaardigheden, die bijdragen aan een inclusieve sportcultuur, kunnen trainen in hun eigen team of trainingsgroep.

Aanmelden & contact

Wil je een opleidingsavond inplannen voor de trainers en coaches op jouw vereniging? Of heb je inhoudelijke en/of organisatorische vragen over deze training? Neem dan contact op met Thijs de Greeff (thijs.de.greeff@knhb.nl)