Hockey overal van iedereen

Iedereen voelt zich welkom om te hockeyen. Verenigingen spelen hierbij een sleutelrol, maar hockey kan ook op scholen, in de wijk en via bedrijven. Hockey wordt aantrekkelijker dankzij flexibel en attractief aanbod met nieuwe spelvormen, een landelijke dekking en een nieuw bindingsmodel. Dit alles leidt tot meer hockeyers en meer fans.

Inclusief

De hockeycultuur verbindt hockeyers en niet-hockeyers. Iedereen voelt zich welkom in de wereld van hockey.

Nieuwe spelvormen

De KNHB en haar verenigingen spelen samen in op de veranderende wensen van (potentiële) hockeyers, door middel van nieuwe spelvormen en competities.

Landelijke dekking

Hockey kan overal in Nederland. Hockeyontmoeting is mogelijk op kleinere reisafstanden.

Nieuw bindingsmodel

Met nieuwe bindingsvormen – in combinatie met de huidige lidmaatschapsvormen – verbinden we meer (potentiële) hockeyers aan de hockeysport.

De laatste jaren zien we een uitstroom van hockeyers die het spel nog altijd leuk vinden, maar waarvoor het aanbod en lidmaatschap niet meer passend is. Deze groep willen we graag behouden voor de sport. Samen met verenigingen gaan we daarom flexibel hockeyaanbod en flexibele vormen van lidmaatschap aanbieden. Zo komen we tegemoet aan de wensen van deze doelgroep. En blijven hockeyers langer hockeyen, met meer hockeyplezier.

Meer over het nieuwe bindingsmodel

Deel deze pagina