Campagne Lekker buiten spelen! Op de hockeyclub!

Campagne Lekker buiten spelen! Op de hockeyclub!

We zijn gestart met een nieuwe campagneperiode voor het promoten van hockey onder de jongste jeugd. Samen gaan we laten zien hoe leuk hockey is! We ondersteunen verenigingen hierbij door middel van online en offline campagnemateriaal en een campagnetoolkit om de campagne ook lokaal en bij verenigingen goed te activeren. Doen jullie mee?

Opdehockeyclub.nl
Via een landelijke online campagne spreken we ouders aan om kinderen kennis te laten met hockey. Voor meer informatie worden ze doorverwezen naar de campagnepagina www.opdehockeyclub.nl . Hier vinden ze informatie over hockey en kunnen ze meer informatie aanvragen over hockey of een aanmelding doen voor een proeftraining.

Deze aanmeldingen komen binnen bij de KNHB en op basis van postcode versturen we de aanvragen door naar de jeugdcommissie van de dichtstbijzijnde vereniging(en). De vereniging neemt het vanaf hier over en neemt contact op met de ouders om een afspraak te maken voor de proeftraining of sturen informatie.

Thijs van Dam op bezoek bij zijn oude basisschool
Als startschot van de campagne ging international Thijs van Dam terug naar zijn oude basisschool, met als doel om te laten zien hoe leuk hockey is. Hij werd met open armen ontvangen. Alle groepen kregen een clinic en er was ook tijd voor foto’s en handtekeningen. Tot slot kregen alle kinderen een uitnodiging om te komen trainen op de oude club van Thijs: Ring Pass Delft.

Benieuwd naar een recap van deze ochtend? Check de video!

Organiseren jullie ook een activiteit?
Iedere club heeft lokale helden, denk bijvoorbeeld aan Heren en Dames 1. Betrek de boegbeelden van jullie club bij de campagne! Laat ze net als Thijs een gymles overnemen op een basisschool in de buurt en nodig de kinderen daarna uit om op de club te komen trainen!

Deel deze pagina