Interactieve avond voor hockeyouders op 6 mei - meld je nu aan!

Interactieve avond voor hockeyouders op 6 mei - meld je nu aan!

6 X VOORUIT IN HOCKEY: wat betekent dit voor jouw kind?

Met Teun de Nooijer, Steven Pont en John van Vliet

6 mei 2019 | 19.30 – 22.00 uur | Utrecht | Toegang: gratis

Ben jij een hockeyouder? Dan wil je toch ook dat je kind tijdens het sporten plezier beleeft en zich optimaal kan ontwikkelen? De KNHB vindt dat ook belangrijk. Daarom ontwikkelden we samen met o.a. experts uit het tophockey en wetenschappers onze Visie op de ontwikkeling van hockeyers. Via de campagne ‘6 X VOORUIT IN HOCKEY’ delen we die met iedereen in de hockeywereld, om zo samen de hockeysport nog leuker en beter te maken.

Meld je aan voor de interactieve avond voor hockeyouders

Op 6 mei nemen oud-international Teun de Nooijer en ontwikkelingspsycholoog Steven Pont hockeyouders mee in de ontwikkeling van het kind. Welke rol heeft de hockeyvereniging hier bijvoorbeeld in? En wat kun jij betekenen voor je sportende kind? Teun en Steven gaan met het publiek in gesprek over jeugdsport, talentontwikkeling en opvoeding.

Programma + locatie

Deze ouderavond vindt plaats in het auditorium van het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht. Adres: Croeselaan 18, 3521 CB, Utrecht.

  • 19.30 uur: Inloop met koffie en thee. Tijdens de inloop kun je jouw vragen over de ‘Visie op de ontwikkeling van hockeyers’ indienen. Steven en Teun maken een selectie van de binnengekomen vragen en gaan hier gedurende de avond op in
  • 20.00 uur: Inhoudelijk & interactief programma Teun de Nooijer en Steven Pont (met gespreksleider John van Vliet)
  • 22.00 uur: Borrel

Sprekers

Teun de Nooijer Steven Pont John van Vliet (gespreksleider)
Als vader van drie hockeyende dochters weet oud-international (en coach van Bloemendaal Dames 1) Teun de Nooijer als geen ander hoe belangrijk de rol van ouders is bij sportende kinderen. Steven pont is ontwikkelingspsycholoog en systeemtherapeut en vader van twee voetballende kinderen. Tot aan de middelbare school was hij afwisselend trainer/coach van hun team. Ook is hij oud-columnist van hockey.nl. Hockeyliefhebber en sportverslaggever John van Vliet is sportgek en presentator tegelijk. John is als presentator te zien bij Ziggo Sport Totaal en doet (o.a. voor hockey.nl) verslag vanaf locatie.

Aanmelden

Wil jij graag weten wat onze visie betekent voor jouw kind? Meld je dan gratis aan via onderstaand aanmeldformulier.

Let op: we willen ouders uit het hele land de kans geven om bij deze avond aanwezig te zijn. Daarom geldt voor ieder district een limiet in het aantal deelnemers.  Dus wil jij verzekerd zijn van een plekje in de zaal? Zorg er dan voor dat je je op tijd aanmeldt. 

Deel deze pagina